TEAM FRANX HAIRCLUB

FRANK

Sinds 1989 ben ik in dit prachtige vak werkzaam. Ik ben getrouwd met Danielle en heb twee prachtige dochters waar ik apetrots op ben. Ook ben ik apetrots op mijn ‘geesteskindje’ Franx Hairclub, mijn eigen salon die al sinds 1994 is gevestigd in Oldenzaal. Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen van zowel dames als heren. Ik ben gek op het ambachtelijke deel van mijn vak. Naast mijn werk in de salon verzorg ik ook lessen bij het ROC en freelance voor verschillende leveranciers. Ons team bestaat uit 8 mensen die allemaal toch wel vakidioot genoemd mogen worden. We vormen een team waarbij er genoeg ruimte is voor de verschillende karakters die er in werken. Ik hoop u snel bij ons te zien! Werkdagen, woensdag, vrijdag, zaterdag. (de andere dagen geef ik les)

JULIA

Hoi!
Ik ben Julia en zit sinds mijn 17e in het kappersvak. Al vanaf het begin van de opleiding ben ik werkzaam bij Franx. Ik ben inmiddels doorgegroeid naar bedrijfsleidster en mijn werkzaamheden zijn dus uitgebreid. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat ik het leuk vind om met mensen bezig te zijn en ze graag met een fijn gevoel de deur uit zie gaan. Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij het knippen en kleuren. Het is een erg fijn team om mee te werken, dat maakt het ook zeker prettig. Iets wat ik belangrijk vind in dit vak is, blijven ontwikkelen. Dat kan hier in deze salon zeker! Hopelijk tot snel!
Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag

AMBER

Hallo, Ik ben Amber, ik werk sinds 17e in het kappersvak. Ik ben afkomstig uit den Haag, (volgens Frank is het niet te horen ;-)). Ik werk sinds 2021 bij Franx. Ik ben de liefde achterna gegaan en verhuist naar Gildehaus. Ik woon daar met veel plezier. Mijn passie ligt vooral bij kleuren en knippen van dames maar ook heren knippen vind ik erg leuk. Eigenlijk vind ik niets vervelend om te doen. Zie ik je snel bij mij in de stoel? Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Tot Snel

YAZDAN

Hallo, ik ben Yazdan, ik heb in mijn geboorteland zelf een kapsalon gehad en stroom nu langzaam in bij Franx, ik ben de Nederlandse taal nog niet optimaal machtig maar qua vaktechniek red ik me hier prima. Ik hoop jullie snel te zien. Volgens Frank kan ik heren knippen als een 'malle'. ;-)
Ik werk dinsdag, donderdag, vrijdag en de zaterdag.

CHRISTINA

Hallo,
Ik ben Christina, ik kom uit Gronau. Ik heb stage gelopen bij Franx en ben blijven hangen. Ik breid mijn werk de laatste tijd steeds verder uit en hoop dat jullie snel bij mij op de stoel kunnen zitten zodat ik jullie haar mooi kan maken.
mijn werkdagen zijn; woensdag donderdag vrijdag en zaterdag.
Tot Snel

ILSE

Hallo mijn naam is Ilse, ik kom uit Losser en heb al een opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Het kappersvak bleef aan mij trekken, vandaar dat ik nu de opleiding tot kapper volg. Ik heb na het eerste jaar de switch gemaakt naar Franx. Ik hoop me hier te allround te ontwikkelen en wil graag een kleurspecialist worden. Daar zijn we samen hard voor aan het werk.

MAURO

Hallo Ik ben Mauro en kom uit Eibergen, Ik ben vader van Boaz en werk sinds september 2023 bij Franx, Ik heb met Frank mijn toekomstplan gedeeld en hij was daar erg enthousiast over. We zijn nu druk de puntjes op de i aan het zetten om helemaal zelfstandig te kunnen werken in de salon. Ik hoop jullie snel op mijn stoel te zien. Ik werk dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ik zie jullie graag bij mij in de stoel.

JANE

Hallo, ik ben Jane, ik kom uit Lemselo en loop op de vrijdag stage bij Franx. Ik stroom net in en wil heel graag zoveel mogelijk leren.