franx-hairclub-01-201.jpg

Frank

 

Sinds 1989 ben ik in dit prachtige vak werkzaam. Ik ben getrouwd met Danielle en heb twee prachtige dochters waar ik apetrots op ben. Ook ben ik apetrots op mijn ‘geesteskindje’ Franx Hairclub, mijn eigen salon die al sinds 1994 is gevestigd in Oldenzaal. Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen (zowel dames als heren) en bij de ‘hot towel shave’. Ik ben gek op het ambachtelijke deel van mijn vak. Mijn team bestaat uit 8 mensen die allemaal toch wel vakidioot genoemd mogen worden. We vormen een team waarbij er genoeg ruimte is voor de verschillende karakters die er in werken. Ik hoop u snel bij ons te zien! Werkdagen, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. (muv de laatste zaterdag van de maand)

 

franx-hairclub-01-24.jpg

Michelle

 

Mijn naam is Michelle en ik zit sinds 2005 in het kappersvak.

Momenteel werk ik al weer sinds 2013 bij Franx Hairclub.

Op mijn werk haal ik mijn passie uit het tevreden stellen van de klant die op dat moment bij mij in de stoel zit. Door goed overleg komen we uit op de mooiste resultaten en mogelijkheden.

Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij heren knippen en dames kleuren/knippen en stylen. Ook vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van het haar goed blijft en vind ik het leuk om goed advies te geven voor de juiste producten bij thuis gebruik.

De werksfeer hier op de zaak maakt het werken bij Franx Hairclub leuk en de randzaken die wij buiten het werken in de salon om doen. Trainingen verzorgen aan andere kappers en aan onze eigen stagiaires.

Zo blijven we zelf scherp en blijf je gemotiveerd om altijd bij te blijven bij de laatste trends.

Mijn werkdagen zijn: Maandag, Dinsdag, Vrijdag (vanaf 12:00) Zaterdag.

Hopelijk tot snel,

Michelle

franx-hairclub-01-26.jpg

Merlissa

 

Hoiii, Ik ben Merlissa en werk al sinds 1 oktober 2012 bij Franx. Vanaf mijn laatste jaar school ben ik begonnen bij Franx en nog steeds werk ik met alle plezier hier. Het jonge team zorgt ervoor dat het gezellig is maar ook dat we elke dag van elkaar dingen leren. We hebben vaak trainingen waardoor we elke keer weer beter worden. Wat ik ook erg leuk vind om te doen zijn zelf trainingen geven. Dan word je weer opnieuw enthousiast over het vak. Knippen en kleuren vind ik beide erg leuk om te doen. De afwisseling maakt het leuk. Goed luisteren naar de klanten zodat ze daarna blij de deur uit gaan. Hopelijk tot snel!

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag

 

Jasper

Hallo,

Ik ben Jasper, sinds dit jaar ben ik gestart met de opleiding salonmanager niveau 4. Ik werk 3 dagen in de week bij Franx en ben 1 dag op school te vinden. Ik werk op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ik doe op dit moment vooral nog ondersteunend werk en ben gastheer voor onze klanten. Ik hoop snel door te groeien en wil graag alles leren in dit vak. Ik denk dat me dat hier wel gaat lukken.

Groet Jasper

franx-hairclub-01-21.jpg

Zoë

 Hi ik ben Zoë,

Al vanaf 1 november 2013 werk ik bij Franx. Ik heb in 2014 mijn laatste diploma behaald en ben daarna veel bezig geweest met trainingen op gebied van kleuren. Ik mag mezelf dan ook 'colorspecialist' noemen. Ik zoek graag naar een mooi totaalbeeld voor mijn klant, kleuren, knippen en stylen. Naast mijn werk hier ben ik ook onderdeel van het educatieteam van Davines. Hierdoor zijn zowel ik als al mijn collega's altijd op de hoogte van de laatste onwikkelingen in ons vak. Ik werk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Groetjes Zoë

franxhairclub01.jpg

Tessa

Hoi! Ik ben Tessa, 31 jaar en al vanaf mijn 16e actief in het kappersvak. Vanaf mijn opleiding tot aan nu (met een kleine tussenpauze) heb ik altijd bij Franx gewerkt. Mijn werk hier is zo leuk omdat iedere dag anders is en je elke daag nog weer iets nieuws leert. We hebben een super gezellig maar ook zeer talentvol team. Wij hopen daarom ook dat elke klant het beleefd als een "feestje" bij ons in de salon. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik werk op dinsdag, vrijdag en zaterdag, Graag tot ziens. Groetjes Tessa

 

franx-hairclub-01-161.jpg

Romy

Ik ben Romy, ik ben 19 jaar en kom uit Oldenzaal. Ik heb eerst stage gelopen in deze salon en ben nu doorgegroeid naar kapster en werk hier nog steeds met alle plezier. We hebben een leuk team en we kunnen ons hier goed ontwikkelen. Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

 

0kb_5996_nieuw-21.jpg

Taha

Hallo,

Ik ben Taha en ik combineer mijn stage bij Franx met werk bij Franx. Ik ben bezig mijn opleiding opnieuw te doen. Ik ben al langer werkzaam als kapper geweest. Mijn diploma is hier alleen niet geldig. Bij Franx zorg ik dat ik mijn diploma in Nederland haal. Ik knip en scheer alles mee bij de heren. Bij de dames ben ik me nog aan het ontwikkelen. Ik werk op woensdag en vanaf december ook op zaterdag. Ik zie jullie snel. 

Groet Taha 

franx-hairclub-01-12.jpg

Julia

Hoi! 

Ik ben Julia en zit sinds mijn 17e in het kappersvak. Al vanaf het begin van de opleiding ben ik werkzaam bij Franx, die heb ik ondertussen afgerond en nu lekker aan het werk. 

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat ik het leuk vind om met mensen bezig te zijn en ze graag met een fijn gevoel de deur uit zie gaan. Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij het knippen en kleuren. Het is een erg fijn team om mee te werken, dat maakt het ook zeker prettig. Iets wat ik belangrijk vind in dit vak is, blijven ontwikkelen. Dat kan hier in deze salon zeker! Hopelijk tot snel!

Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag

franx-hairclub-01-14.jpg

Renee

Hallo,

Ik ben Renee, ik ben 21 en werk sinds mijn 16e in het kappersvak. Na wat omzwervingen kwam ik in Oldenzaal terecht. Het stadje waar ik ook mijn voortgezet heb gezeten. Ik ben bij Franx bezig mij verder te ontwikkelen en ben mijn specialisme aan het bepalen met Frank samen. Hier krijg ik doormiddel van trainingen intern en extern de kans om te groeien. Dat vind ik erg fijn. 

mijn werkdagen zijn; maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tot Snel

franx-hairclub-01-281.jpg

Bodera

Hallo,

Ik ben Bodera en ik ben 18 jaar, ik loop stage bij Franx op de vrijdag. Ik zit op het ROC in Almelo en wil graag doorgroeien naar een mooie plek in het kappersvak. Tot nu toe doe ik veel ondersteunende werkzaamheden en kleur ik veel (wat ik erg leuk vind om te doen). Met knippen zijn we hier erg veel aan het trainen.

Groetjes Bo(dera)

object1935631383.png

Franx Hairclub
Deurningerstraat 26B
7571 BC Oldenzaal
Telefoon: 0541 532 777
E-mail: franx@franxhairclub.nl
www.franxhairclub.nl

Privacyverklaring

ontwerp en realisatie: studioteravest.nl