Beste gast van Franx Hairclub,

Het zijn nog steeds gekke tijden. In Oldenzaal en omgeving zijn toch steeds meer besmettingen met Covid-19 (Corona). Dit heeft ons doen besluiten dat we vanaf vandaag met mondmaskers werken. We willen uw veiligheid en die van ons team zoveel mogelijk kunnen waarborgen vandaar deze keuze. Mocht u zelf ook een mondkapje willen dragen dan mag dat uiteraard. We raden u aan deze dan zelf mee te nemen, lukt dit niet dan kunnen wij u er 1 verstrekken tegen kostprijs.

Met vriendelijke groet,

Team Franx

* Belangrijke mededeling Coronavirus* 

Beste Klant,

De wereld is in de ban van het Coronavirus, wat betekend dit voor u als klant bij ons?

Uiteraard zijn alle medewerkers dit op de vloer staan in goede gezondheid en houden we dat als bedrijf nauwlettend in de gaten.

Voor onze en jullie veiligheid houden wij de richtlijnen van het RIVM aan.

Dit betekent dat wanneer u ziekteverschijnselen vertoont we u verzoeken uw afspraak te verzetten.

Als iemand van uw naasten ziekteverschijnselen vertoont maar u heeft hier zelf geen last van kan uw afspraak doorgaan. Zodra iemand van uw naasten besmet is met het Coronavirus of in de testfase zit verzoeken wij u ook om uw afspraak te verzetten. 

1 dag (24 uur) nadat uw klachten zijn verdwenen kan uw afspraak gewoon doorgaan in onze salon.

Deze maatregelen zullen we tot 28 maart aanhouden. Hierna zal er een update bericht komen op onze socialmedia kanalen.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

 

Team Franx

 

Op oudjaarsdag sluiten we om 14 uur. We heten u weer van harte welkom van 2 januari. Namens het hele team wensen we iedereen een fijne jaarwisseling en een goed gezond 2020.

Groet Team Franx 

Hallo,

Op 3 februari 2020 zullen we de gehele dag gesloten zijn. Dit i.v.m. een teambuilding dag buiten de deur, onder leiding van een team goeroe zullen we zorgen dat we samen nog beter voor u en onszelf kunnen zorgen. We zullen de 4e februari weer fris en fruitig voor u klaar staan. We danken u alvast voor uw begrip.

Groet van team Franx

Wij zijn op 19 april (goede vrijdag) om 18 uur gesloten. Maandag de 22 april (2e paasdag) zijn we de gehele dag gesloten. Zaterdag 27 april is het koningsdag en ook dan vieren we feest en zijn dus gesloten. We wensen iedereen fijne paasdagen!

Pagina 1 van 3

object1935631383.png

Franx Hairclub
Deurningerstraat 26B
7571 BC Oldenzaal
Telefoon: 0541 532 777
E-mail: franx@franxhairclub.nl
www.franxhairclub.nl

Privacyverklaring

ontwerp en realisatie: studioteravest.nl