Frank

 

Sinds 1989 ben ik in dit prachtige vak werkzaam. Ik ben getrouwd met Danielle en heb twee prachtige dochters waar ik apetrots op ben. Ook ben ik apetrots op mijn ‘geesteskindje’ Franx Hairclub, mijn eigen salon die al sinds 1994 is gevestigd in Oldenzaal. Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen (zowel dames als heren) en bij de ‘hot towel shave’. Ik ben gek op het ambachtelijke deel van mijn vak. Mijn team bestaat uit 8 mensen die allemaal toch wel vakidioot genoemd mogen worden. We vormen een team waarbij er genoeg ruimte is voor de verschillende karakters die er in werken. Ik hoop u snel bij ons te zien! Werkdagen maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. (muv de laatste zaterdag van de maand)

 

Michelle

 

Ik zit sinds 2005 in het kappersvak. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in twee andere kapperszaken. Sinds 2013 werk ik bij Franx Hairclub en hier ben ik helemaal op mijn plek. Met veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk, vanwege het super hechte en leuke team en de vele cursussen over de laatste trends. Doordat we zonder afspraak werken hebben we voldoende tijd voor elke klant. Dat maakt het werken ook fijn omdat je in goed overleg aan elke klant kan beginnen. Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij het knippen heren en dames. Ook ben ik in training om de ’hot towel shave’ van Frank te leren. Daarnaast vind ik het kleuren en de nieuwe flamboyage techniek erg leuk om te doen en daarbij natuurlijk het stylen(krullen)! Hopelijk tot snel. werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag(vanaf 12 uur), en zaterdag.

Merlissa

 

Ik ben Merlissa en ik ben 21 jaar. Ik werk nu al een aantal jaren in het kappersvak en doe dat met veel plezier. Ik vind de afwisseling erg leuk, het is elke dag weer anders. Knippen en kleuren, daar ligt mijn hart. Dat je klanten met een lach de salon verlaten, dat is toch geweldig! Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

 

Maren

 

Mijn naam is Maren. Ik zit sinds 2008 in het kappersvak. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega's bij Franx Hairclub. Het leukste aan mijn vak is dat er zoveel variatie in zit: knippen, kleuren, styling noem maar op. Ik wil mijn horizon nog verder verbreden door te trainen op o.a. de ‘hot towel shave’. Mensen met een goed gevoel en een mooie coupe de deur uit zien gaan. Daar doen we het voor! Werkdagen: woensdag, vrijdag, zaterdag.

 

Zoë

 

Ondertussen zit ik alweer een aantal jaren in het kappersvak en dat doe ik elke dag met veel plezier. Het leukste om te doen, vind ik om naar de wens van de klant een totaal plaatje te creëren op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Het mooie aan het kappersvak vind ik dat ik samen met een team kan werken en hierdoor mezelf kan blijven ontwikkelen. Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag.

 

Paulien

Ik ben Paulien, ben 20 jaar en ben nu al een tijdje klaar met mijn opleiding. Ik heb bij verschillende salons gewerkt en heb nu eindelijk mijn plekje gevonden bij franxhairclub in Oldenzaal. Waar ik sinds maart met heel veel plezier werk. Ik hoop mezelf hier steeds meer te kunnen verbeteren en mijn horizon te verbreden. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat je mensen met een glimlach de deur uit ziet gaan. Hopelijk tot snel!

 

Romy

Ik ben Romy, ik ben 19 jaar en kom uit Oldenzaal. Ik heb eerst stage gelopen in deze salon en ben nu doorgegroeid naar kapster en werk hier nog steeds met alle plezier. We hebben een leuk team en we kunnen ons hier goed ontwikkelen. Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

 

Britt

 

Ik ben Britt en werkte bij Juliana in het eerste deel van mijn opleiding.Hier heb ik mijn diploma behaalt. Ik ga nu bezig met mijn vervolg en wilde graag mijn horizon verbreden en een nieuwe uitdaging, Frank gaf me deze en samen gaan we nu bezig om de vervolgopleiding tot een goed einde te brengen. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals en feestjes. Werkdagen: woensdag, vrijdag, zaterdag.

 

 

Julia

Ik ben Julia en ben 18 jaar. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding salonmanager. Ik loop hier stage sinds oktober 2016. Ik doe hier nu vooral nog de ondersteunende taken en moet nog ontwikkelen. Ik denk dat Frank en de rest van het team me hier erg bij kunnen helpen!

 

Groetjes Julia

Webshop