hengevelde051.jpg

Frank

 

Sinds 1989 ben ik in dit prachtige vak werkzaam. Ik ben getrouwd met Danielle en heb twee prachtige dochters waar ik apetrots op ben. Ook ben ik apetrots op mijn ‘geesteskindje’ Franx Hairclub, mijn eigen salon die al sinds 1994 is gevestigd in Oldenzaal. Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen (zowel dames als heren) en bij de ‘hot towel shave’. Ik ben gek op het ambachtelijke deel van mijn vak. Mijn team bestaat uit 8 mensen die allemaal toch wel vakidioot genoemd mogen worden. We vormen een team waarbij er genoeg ruimte is voor de verschillende karakters die er in werken. Ik hoop u snel bij ons te zien! Werkdagen, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. (muv de laatste zaterdag van de maand)

 

michelle2.jpg

Michelle

 

Ik zit sinds 2005 in het kappersvak. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in twee andere kapperszaken. Sinds 2013 werk ik bij Franx Hairclub en hier ben ik helemaal op mijn plek. Met veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk, vanwege het super hechte en leuke team en de vele cursussen over de laatste trends. Doordat we zonder afspraak werken hebben we voldoende tijd voor elke klant. Dat maakt het werken ook fijn omdat je in goed overleg aan elke klant kan beginnen. Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij het knippen heren en dames. Ook ben ik in training om de ’hot towel shave’ van Frank te leren. Daarnaast vind ik het kleuren en de nieuwe flamboyage techniek erg leuk om te doen en daarbij natuurlijk het stylen(krullen)! Hopelijk tot snel. werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag(vanaf 12 uur), en zaterdag.

merlissa1.jpg

Merlissa

 

Ik ben Merlissa en ik ben 21 jaar. Ik werk nu al een aantal jaren in het kappersvak en doe dat met veel plezier. Ik vind de afwisseling erg leuk, het is elke dag weer anders. Knippen en kleuren, daar ligt mijn hart. Dat je klanten met een lach de salon verlaten, dat is toch geweldig! Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

 

zo1.jpg

Zoë

 

Ondertussen zit ik alweer een aantal jaren in het kappersvak en dat doe ik elke dag met veel plezier. Het leukste om te doen, vind ik om naar de wens van de klant een totaal plaatje te creëren op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Het mooie aan het kappersvak vind ik dat ik samen met een team kan werken en hierdoor mezelf kan blijven ontwikkelen. Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag.

 

save_20171213_091217.jpeg

Tessa

Hoi! Ik ben Tessa, 31 jaar en al vanaf mijn 16e actief in het kappersvak. Vanaf mijn opleiding tot aan nu (met een kleine tussenpauze) heb ik altijd bij Franx gewerkt. Mijn werk hier is zo leuk omdat iedere dag anders is en je elke daag nog weer iets nieuws leert. We hebben een super gezellig maar ook zeer talentvol team. Wij hopen daarom ook dat elke klant het beleefd als een "feestje" bij ons in de salon. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik werk op dinsdag, vrijdag en zaterdag, Graag tot ziens. Groetjes Tessa

 

romy1.jpg

Romy

Ik ben Romy, ik ben 19 jaar en kom uit Oldenzaal. Ik heb eerst stage gelopen in deze salon en ben nu doorgegroeid naar kapster en werk hier nog steeds met alle plezier. We hebben een leuk team en we kunnen ons hier goed ontwikkelen. Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

 

britt1.jpg

Britt

 

Ik ben Britt en werkte bij Juliana in het eerste deel van mijn opleiding.Hier heb ik mijn diploma behaalt. Ik ga nu bezig met mijn vervolg en wilde graag mijn horizon verbreden en een nieuwe uitdaging, Frank gaf me deze en samen gaan we nu bezig om de vervolgopleiding tot een goed einde te brengen. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals en feestjes. Werkdagen: woensdag, vrijdag, zaterdag.

 

 

img_07911.jpg

Julia

Ik ben Julia en ben 18 jaar. Momenteel zit ik in het 2e jaar van de opleiding salonmanager. Ik loop hier stage sinds oktober 2016. In juni 2017 ben ik overgestapt en werk ik hier.  Ik doe hier nu vooral nog de ondersteunende taken, kleuren, highlights verder wil ik me nog graag ontwikkelen. Ik denk dat Frank en de rest van het team me hier erg bij kunnen helpen!

 

Groetjes Julia

Webshop

object1935631383.png

Franx Hairclub
Deurningerstraat 26B
7571 BC Oldenzaal
Telefoon: 0541 532 777
E-mail: franx@franxhairclub.nl
www.franxhairclub.nl

Privacyverklaring

ontwerp en realisatie: studioteravest.nl