Goedendag,

Frank zal ongeveer 2 weken na de 11e februari 2020 niet of minder aanwezig zijn i.v.m. een kleine medische ingreep, zodra het weer verantwoord is om te knippen e.d. zal hij zijn agenda open zetten. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Franx

Hallo,

Op 3 februari 2020 zullen we de gehele dag gesloten zijn. Dit i.v.m. een teambuilding dag buiten de deur, onder leiding van een team goeroe zullen we zorgen dat we samen nog beter voor u en onszelf kunnen zorgen. We zullen de 4e februari weer fris en fruitig voor u klaar staan. We danken u alvast voor uw begrip.

Groet van team Franx

Wij zijn op 19 april (goede vrijdag) om 18 uur gesloten. Maandag de 22 april (2e paasdag) zijn we de gehele dag gesloten. Zaterdag 27 april is het koningsdag en ook dan vieren we feest en zijn dus gesloten. We wensen iedereen fijne paasdagen!

Op oudjaarsdag sluiten we om 14 uur. We heten u weer van harte welkom van 2 januari. Namens het hele team wensen we iedereen een fijne jaarwisseling en een goed gezond 2020.

Groet Team Franx 

We hebben in ons team een nieuw lid. Jordy is zijn naam. Voor een kleine uitleg over wie hij is en wat hij graag doet kun je kijken op onze 'team' pagina.

 

Pagina 1 van 3

object1935631383.png

Franx Hairclub
Deurningerstraat 26B
7571 BC Oldenzaal
Telefoon: 0541 532 777
E-mail: franx@franxhairclub.nl
www.franxhairclub.nl

Privacyverklaring

ontwerp en realisatie: studioteravest.nl